"Nisam znala šta kupujem": Oglasila se ćerka ubijenog Saše Kulišića zbog čije je sudbine region grcao u suzama!
Saša Kulišić, Foto: Tamara Trajković, printscreen/instagram/tamara kulisic

ŠOK!

"Nisam znala šta kupujem": Oglasila se ćerka ubijenog Saše Kulišića zbog čije je sudbine region grcao u suzama!

Okružni sud u Doboju je krajem jula ove godine potvrdio optužnicu protiv Andree Kajganić i Dražena Lazarevića, a terete se za teško ubistvo počinjeno na svirep ili podmukao način

Objavljeno:

Ćerka ubijenog Saše Kulišića iz Doboja, objavila je na društvenim mrežama šokantni audio zapis, na kojem, kako tvrdi, razgovora sa sestrom Andree Kajganić, osumnjičene za brutalno ubistvo Saše Kulišića u Doboju.

Kako se može čuti na snimku objavljenom na Instagramu, ona, navodno, pokušava da joj objasni zašto je dan pre brutalnog zločina kupila tablete "Treana", koje je, kako je ranije navedeno u optužnici, predala Draženu Lazareviću, ljubavniku Andree Kajganić.

- Kažem ti, zamolili su me da kupim tu jednu kutiju. Nisam znala za šta je kupujem. I tebe tvoja sestra da zamoli nešto, ti bi uradila. Kroz glavu mi je prošlo „hoće da izvuče decu“ – govorila je navodno ona u snimku objavljenom na Instagramu.

Ona se potom osvrnula na njene navodne reči.

- Na osnovu ovog priznanja je i dalje na slobodi. A nadležni se udostoje da mi napišu kaznu za vređanje ovog parazita. Samo da vam poručim, kazna je plaćena 100 KM, a platiću još 100.000x kazne. Ne možete sakriti istinu nikada – napisala je ona u objavi.

Tamara Kulišić, Saša Kulišić
foto: Printscreen/ Instagram/ ttamaricaa

Podsećamo, Okružni sud u Doboju je krajem jula ove godine potvrdio optužnicu protiv Andree Kajganić i Dražena Lazarevića, a terete se za teško ubistvo počinjeno na svirep ili podmukao način. Na ročištu za izjašnjenje o krivici, oboje su negirali krivicu.

U optužnici se navodi da su 30. januara, zajedno sa Andreinom maloletnom ćerkom A.K., Kulišića omamili tabletama ”Treana”. Devojčica je tablete usitnila i pomešala s tečnošću koju je dala ocu da popije.

Nakon što su tablete počele delovati, A.K. je obavestila majku i Lazarevića da Kulišić spava, pa su oni došli sa dva iznajmljena automobila. Terete se da su žrtvu udarili nekoliko puta, a onda mu lepljivom trakom oblepili glavu, a konopcem vezali ruke i noge. Onesposobljenu žrtvu su u gepeku odvezli u mesto Preslica i nožem uboli četiri puta usled čega je preminuo.

Nakon ubistva su pobegli, ali je brzom istragom rasvetljen slučaj, te je Andrea uhapšena u Banjaluci, a Dražen u Doboju.

Andreinoj maloletnoj ćerki A.K. je u međuvremenu izrečena mera upućivanja u vaspitno-popravni dom.

Bonus video:

02:44

Rajko Nedić usled suđenja za ubistvo u Ribnikaru

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.